"SA KIM SI SPAVALA DA BI RADILA OVDE?" Voditeljka se SKAMENILA nakon ovog pitanja u REDAKCIJI, da li je realno?
Foto: Filip Plavčić

STRAŠNO

"SA KIM SI SPAVALA DA BI RADILA OVDE?" Voditeljka se SKAMENILA nakon ovog pitanja u REDAKCIJI, da li je realno?

Ta žena ovo ne bi izrekla da joj je suprug bio živ

Objavljeno: 08:16h

Pevačica Novih fosila Sanja Doležal je ljubav svog života, pokojnog supruga Nenada Šarića, upoznala kada su oboje radili u bendu koji je harao bivšom Jugoslavijom.

Pevačica je na društvenim mrežama objavila njegovu sliku povodom godišnjice smrti. Nenad je preminuo pre 12 godina od posledica moždanog udara u bolnici u Karlovcu.

"Neno 10.10.1947.-03.05.2012", napisala je Sanja Doležal u svojoj objavi.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Bilo je to par godina posle suprugove smrti. Na HRT-u me jedna žena, urednica, kad sam došla u redakciju, pitala: 'S kime si spavala da počneš raditi tu?' Skamenila sam se, došla kući i dušu isplakala. Nisam smela reći sinu, jer mislim da bi joj glavu razbio. Ta žena ovo ne bi izrekla da mi je suprug bio živ, ne bi sigurno. To je jedini trenutak u životu kad sam se osećala nezaštićeno", rekla je svojevremeno.

Sanja Doležal
foto: Dado Đilas

U ranijem intervjuu za Story priznala da joj je bilo jako teško za praznike prvih nekoliko godina nakon suprugove smrti, dok sad oseća zahvalnost prisećajući se njihovog zajedničkog života.

"Nene se setim svaki dan, naravno, a najzahvalnija sam na ljubavi koju smo proživeli i na deci koju smo zajedno odgojili".

Bonus video:

01:42

Koncert Dragane Mirković

(Espreso / Mnodo /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.